RADIONICA ZA PISANJE PROJEKATA

Cena: 30€

Zamislite da pišete projekte koji vam donose novac.

Zapravo – ne morate da zamišljate: prijavite se na online Radionicu za pisanje projekata i ovladajte efikasnim strategijama neophodnim za uspešno bavljenje ovim poslom, koje će unaprediti vaše poslovanje i vaš život.

Možete da napišete dobar projekat. Možete i da dobijete sredstva na konkursu. Klijenti mogu da vas angažuju putem preporuke da pišete projekte za njih. Uvek možete da napišete neki projekat.

Sve prethodno navedene tvrdnje su tačne, složićete se. Ali je tačno i to da sve dok ne budete jasno precizirali KAKO SE TAČNO PIŠU PROJEKTI, koju vrstu projekata želite da pišete i kakve rezultate želite da postignete, svi vaši rezultati biće nasumični.

Pisanje projekata je najtraženija veština savremenog poslovnog sveta. Ne želite da pišete projekte koji će možda proći na konkursu, koji će ponekad biti dobri i tu i tamo  odgovoriti zahtevima javih poziva. To može da prođe nekada, ali vrlo brzo ćete izgubiti i volju i motivaciju. Znam, znam… niko to ne želi.

Šta je vaš posao? Zašto želite da pišete projekte? Šta želite da postignete? Kuda ciljate – danas, sutra, za pet godina? 

Kako da napišete dobar projekat? Kako izgleda dobar projekat? Šta mora da sadrži? Koji su obavezni elementi, ali i oni dodatni , koji će dati dodatnu vrednost vašem projektu? Kako da konkretizujete svoje ideje za projekat? Kako da isplanirate projektne aktivnosti? Kako da ispratite i procenjujete projekat na kom radite? A onda, kako da odaberete odgovarajući fond?

Sve to učite na Radionici za pisanje projekata!

Ko sam ja?

Zdravko Stojanov – 15 godina iskustva u pripremi i realizaciji EU projekata iz programa prekogranične saradnje Rumunija-Srbija, Mađarska- Srbija, Exchange 3 i Exchange 4, PSO-M programa Kraljevine

Holandije. U organizaciji Ministarstva finansija i ekonomije Vlade Velike Britanije završio „PPP Foundation Class Programme“ London 2013. Pored međunarodnih projekata u toku 15 godina radio i na brojnim projektima finansiranim od strane različitih domaćih izvora finansiranja, Republičke i Pokrajinske Vlade kao i drugih domaćih fondova.

Kroz poslovnu saradnju, konsultacije i edukacije pomogao sam mnogima da dođu do finansijskih sredstava putem dobro napisanih projekata i ciljanog apliciranja na kod odgovarajućih fondova.

Iz svog ovog iskustva kreirao sam svoj program obuke za pisanje projekata i upravljanje projektima, iz kog izdvajam Radionicu za pisanje projekata kao prvi korak u oblasti projektnog menadžmenta i prvi korak u mojoj edukaciji kada su projekti u pitanju.

RADIONICA ZA PISANJE PROJEKATA

Cena: 30€

Šta ćete naučiti na Radionici za pisanje projekata?

Naučićete da razumete svoju trenutnu ideju kada je pisanje projekata u pitanju, svoju ambiciju i kako da na autentičan način tu poziciju unapredite. Razmišljaćete, pisaćete, daćete odgovore na neka važna pitanja kada je vaša veština pisanja projekata u pitanju, i na kraju – naučićete najvažniju stvar koja će instant povećati vaš reultat, prolaz na konkursima, dovesti vas do vašeg cilja: kako da napišete odličan projekat!

– 📌 Da napišete i realizujete projekat
– 📌Da konkretizujete ideje za određene projekte
– 📌Da definišete projekat
– 📌Da isplanirate projektne aktivnosti
– 📌Da kreirate plan realizacije
– 📌Da radite ocenjivanje i evaluaciju projekata
– 📌Da odaberete fondove i projekte
 
 

Zašto pisanje projekata?

Šta je to što učini da se jedan projekat izdvoji u moru drugih, sličnih? Zašto projekti nekih preduzeća, organizacija ili pojedinaca lako prolaze na konkursima i javnim pozivima, pa svi o tome pričaju, a neki projekti, sa podjednako dobrim idejama ostanu na marginama tržišta? Šta je to što odlučujuće ljude u fondovima motiviše da usmere novac na određeni projekat, da nekome pomognu da realizuje svoju ideju, da potmomognu nečije poslovanje?  

Ljudi ulažu, primećuju i vrednuju onda kada VERUJU. A kvalitet je simbol poverenja. Da, i u šumi projekata. Da, i u ogromnoj buci na društvenim mrežama. Da, i u vreme brzog razvoja tehnologije i veštačke intelegincije koji pomažu u pisanju projekata. Kvalitetno napisan projekat je temelj uspeha. Juče. Danas. Sutra. Zauvek.

Kako izgleda Radionica za pisanje projekata?

Radionica je online, što znači da ćemo raditi 3 sata uživo, a nakon toga ćete imati pristup snimku Radionice i možete da ga konzumirate (slušate ili gledate) u sopstvenom ritmu. Dobijate:

– Uživo predavanje, 3 sata interaktivnog rada

– Radnu svesku u PDF formatu, sa svim vežbama koje prate program

– Studije slučaja koje radite nakon završene radionice

– Još jedno online viđanje na kom ćete rešavati studije slučaja

– BONUS: E-book: ’’Kako do najatraktivnijih fondova i najaktuelnijih konkursa’’

Kolika je investicija u online Radionicu za pisanje projekata?

30 EUR  u dinarskoj protivrendosti

 

U cenu je uključeno:

 

  • Online radionica- 3 sata predavanja uživo
  • Neograničen pristup snimku radionice
  • Radna sveska
  • Studije slučaja koje radite nakon radionice
  • Još jedno online viđanje na kom rešavate studije slučaja
  • BONUS: E-book ’’Kako do atraktivnijih fondova i najaktuelnijih konkursa’’

Kada i gde?

29.2.2024. 

19h

Online

Trajanje Radionice: 3 sata

RADIONICA ZA PISANJE PROJEKATA

Cena: 30€