O meni

Biljana Manić Stojanov

Po vokaciji diplomirani pravnik, po zanimanju trener i edukator, konsultant i copywriter. 

Edukacijom se bavim više od 20 godina, kroz razne oblike radionica, treninga, programa za decu i odrasle.

Poslednjih 8 godina sam preduzetnik. Osnov moje delatnosti do skoro su činile korporativne edukacije, a od skoro radim edukacije i van korporacija, online edukacije, ali  i HR konsalting i copywriting.

Kroz veliki broj edukacija sa zaposlenima i saradnjom sa mnogobrojnim HR službama, moj posao se proširio. nadograđivala sam sebe i verujem da samo stalnim radom na sebi možemo napredovati i biti u skladu sa zahtevima tržišta.

Kako bi moja ponuda bila kompletna, a ja ostavrila svoje kapacitete i bila ispunjena, moj rad na sebi ne prestaje nikada.

I tako dolazim do Copywritinga kao oblasti koja je u moj život ušla polako i sigurno se nastanila zauvek. Pisanje prodajnih tekstova je mesto gde ispoljavam svoju kreativnost, a postižem praktične rezultate. Copywriterski posao se prirodno nadovezao na komunikacijske veštine koje su osnov mojih edukacija. Tako je reč dobila i svoj pisani oblik i sada uživam u kreiranju landing stranica, blogova, newsletter-a, e mailova, sadržaja za web stranice… Meni se sa Copywriting-om otvorio čitav jedan novi svet

 Volim savremeni svet, urbani način života, volim svoj posao, ali volim i dobru kafu i jazz muziku, slaba sam na prefinjenu garderobu, a cipele su moj fetish.

Sve što je potrebno da znate o meni, najbolje ćete upoznati kroz moj rad 

+
Zadovoljnih polaznika
0 +
Kompanija
0 +
Godina iskustva

Misija

Misija mog rada jeste da kroz moje edukacije savremeni lideri izgrade kompatibilne, efikasne, moderne, edukovane timove, koji će voditi kompaniju putem njenog uspeha, ali i svakog pojedinca do svog ličnog prosperiteta.

Takođe, moja misija je da kreiram i realizujem treninge i edukacije koje će svakom pojedincu pomoći u ličnom i profesionalnom razvoju i voditi ga putem uspeha.

Posebno mi je važno da kroz svoj rad širim ideju o Life Long Learning konceptu, kao načinu razmišljanja i jedne od vrednosti kojima se i lično vodim, 

Smatram da svaki pojedinac radom na sebi može da unapredi sopstveni život, ali i da širi o sopstvenoj odgovornosti za uspeh. Jer, stvari će postati bolje onda, kada mi postanemo bolji.

Ideja

U radu sa HR službama, moja osnovna ideja jeste da uz dogovor i planiranje sa HR menadžerima, radim na edukaciji i razvoju zaposlenih, ali uživam u poslu koji obuhvata regrutaciju i selekciju , kreiranje i vođenje intervjua, određivanje preferenci kod kandidata, sve ono što spada pod pozicioniranje zaposlenih, njihovo napredovanje i raspodelu na odgovarajuće pozicije.

Zadovoljni zaposleni doprinose uspehu kompanije i moj posao je da radom sa zaposlenima uz konsultaciju HR menadžmenta, kreiram tim srećnih ljudi čiji uspeh se ogleda u rezltatima koje kompanija ostvaruje.

Kada su moje edukacije i treninzi u pitanju, imam ideju da oni prvenstveno budu praktični i primenljivi, da mojim klijentima pomažu da se razvijaju na ličnom i poslovnom planu. Imam puno ideja kada su edukacije u pitanju i mislim da je ovaj deo mog posla nepresušni izvor inspiracije. Takođe, moja ideja je da kreiram edukacije i treninge koji su vezani za aktuelne teme, a da ih realizujem na jedan savremen, zanimljiv, interaktivan način. Na taj način moji polaznici veoma lako usvajaju praktična znanja.

Moja ideja je da kroz svoj copywriting unapređujem svoje poslovanje i poslovanje mojih klijenata. Kroz prodajne tekstove podižemo business na sledeći nivo i to je osnovni cilj mog copywriterskog zanata, osim što ga obožavam i uživam u procesu kreiranja sadržaja. 

 

069 12456

069 1 225 045

info@biljanamanic.rs

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.