Rešite Manipulaciju na Poslu

Rešite

Manipulacija na poslu

Naučite kako da komunicirate sa manipulatorima i da se lako nosite sa manipulacijom. Podignite svoju komunikaciju na sledeći nivo, to će Vam pomoći da budite uspešniji u poslu koji radite.

Prijavom na kurs dobijate nalog za uplatu putem mejla i dalje instrukcije. 

Manipulacija na poslu je svakodnevno prisutna

Na Vašem poslu. I mom. Na poslu naših prijatelja i naših kumova. Na radnom mestu našeg partnera, naše sestre, komšinice. I manipulaciji smo izloženi svi.

To nije novo. Novo je ono što možemo da uradimo kako bismo se uspešno zaštitili od raznih oblika manipulacije u poslovnom okruženju.

Kako prepoznati manipulatora

Bilo da se osećate izigrano, manje vredno, uvređeno, povređeno, emotivno slomljeni ili istrošeni, Bilo da Vam neko preti, laže Vas, emotivno Vas ucenjuje, ili Vam prebacuje krivicu, Ni jedan od ovih oblika manipulacije ne možemo izbeći, niti možemo manipulatora sprečiti da se na određeni način ponaša.
Ali, možemo i hoćemo naučiti kako da manipulaciju prepoznamo i kako da se prema manipulaciji pravilno postavimo.

 

Samopouzdanje na poslu

Jasnom komunikacijom, kao i odlučnim stavom,
Olakšačete sebi život,
Učinićete da Vam atmosfera na poslu bude prijatna, da sa lakoćom komunicirate, da u svakoj situaciji znate pravilno da se postavite i zauzmete za sebe

A kada radite u okruženju u kom se osećate ugodno, u kom je odnos profesionalan i radna klima optimalna,
Imate volju i mogućnost da napredujete.
I dozvolite sebi da idete putem svog uspeha

Kako prepoznati manipulatora

Moj novi kurs, interesantan, praktičan i primenjljiv u svakodnevnom poslovnom okruženju

Kurs je namenjen svima vama koji ste:

 • bili žrtva manipulacije na poslu
 • nalazite se u poziciji manipulisane osobe na poslu
 • imate kolegu/ kolege koji su vešti manipulatori
 • teško vam je da se izborite sa manipulacijom
 • osećate da neko manipuliše vama, a ne znate kako da se postavite

Osnova ovog kursa jeste da usvojite praktične veštine koje će vam pomoći da se prema manipulatorima i manipulativnom ponašanju pravilno postavite, da se osećate sigurno, da vladate situacijom i osećate se prijatno u svom poslovnom okruženju.

PRAKTIČNO

120 minuta snimljenog materijala, audio i vizuelnog, pdf materijal (radni listovi i vežbe), pristup kursu imate od trenutka kada uplatite, lekcije možete gledati kada je Vama to zgodno i pratiti tempom koji Vam odgovara

EFIKASNO

proći ćemo kroz temu manipulacije na poslu putem korisnih saveta koje možemo odmah primenjivati u praksi i rešavati situacije u kojima se nađemo

PROVERENO U PRAKSI

Usvajajući praktične savete i primenom konkretnih rešenja, rezultate ćete dobiti odmah i promenu primetiti instant

Šta ćete na ovom online kursu naučiti?

Na ovom kursu naučićete kako da se prepoznate manipulaciju u poslovnom ambijentu, a zatim i kako da se pravilno postavite prema manipulativnim osobama; koji je to stav koji treba da zauzmete u ovakvim situacijama i tehnike pomoću kojih manipulatori u vašem poslovnom okruženju neće uspeti u svoj nameri da vas izmanipulišu.

Kako ćemo pobediti manipulaciju na poslu pomoću ovog kursa?

Kroz pažljivo biran sadržaj, izdvojila sam ono što je najbitnije kada je manipulacija u pitanju. Iz ličnog i profesionalnog iskustva, kroz 20 godina bavljenja komunikacijskim veština, kreirala sam sadržaj koji se pokazao kao najefikasniji kada se rešavaju manipulativne situacije. Daću vam alate koji provereno rade kada dođe do situacije u kojoj neko pokušava da vas izmanipuliše. Usvajajući ove veštine, možete odmah početi da sa lakoćom rešavate odnose sa manipulatorima.

Šta konkretno podrazumeva ovaj kurs?

 • 120 minuta predavanja u video i audio formatu; praktičan sadržaj koji ne sadrži teoriju, već daje praktične primere, alate i tehnike pomoću kojih ćete znati da rešite situaciju u kojoj neko pokušava da Vas izmanipuliše; imate priliku da usvojite alate koji su se pokazali efikasnim i koje i sama svakodnevno primenjujem u svom poslovnom okruženju
 • Pdf materijal koji prati predavanje, radne listove i vežbe, kroz koje ćete proći sve ono što se u samom predavanju nalazi, a zatim biti spremni da primenite u praksi

A, nakon toga ste spremni da krenete u rešavanje manipulacije i proverite kako alati i tehnike rade u praksi.

Ovaj kurs je za Vas ukoliko:

 • ste bili žrtva manipulacije na poslu
 • se nalazite se u poziciji manipulisane osobe na poslu
 • imate kolegu/ kolege koji su vešti manipulatori
 • teško Vam je da se izborite sa manipulacijom
 • osećate da neko manipuliše Vama, a ne znate kako da se postavite
 • želite da pobedite manipulaciju

Vaš predavač i autor kursa ’’Rešite manipulaciju na poslu’’

Treninzi i edukacije su nešto u čemu najviše uživam.

Javnim nastupom, besedništvom, pisanjem bavim se od srednje škole. Na fakultetu sam počela da radim edukacije, a potom sam se toliko pronašla u tome, da su treninzi i edukacije postali moj životni stil. Da

Kreirala sam desetine programa, radionica treninga (Business English, English For IT Business Communication, Law English, Rezilijentnost na Poslu, Business Canvas Workshop, Savremena Komunikacija za Tinejdžere, Uspešno Rešavanje Konflikata, Stres Menadžment, Leadership Communication…) i uživala u dizajniranju svih svojih programa.

Saradnja sa kompanijama i preduzetnicima naučila me je da fokus stavim na edukaciju ljudi za snalaženje u poslovnom svetu.

To je moj cilj i kroz program ’’Savremena Poslovna Komunikacija’’.

LifeLong Learning je princip koji propagiram i kojim se i sama vodim. Moje usavršavanje ne prestaje nikada i zaista jesam ljubirelj kvalitetnih, praktičnih savremenih edukacija iz oblasti komunikacije.

U tom smislu sam stekla zvanje NLP trenera, PCM trenera i coach-a, Points of You facilitaor-a, Identity Compass consultant-a i diplomiranog pravnika.

Svesna sam značaja komunikacije u svim sferama naših života, kao i značaja veštine komunikacije u poslovnom životu i na putu uspeha. Zbog toga sam tu,kako bismo kroz program ’’Savremena Poslovna Komunikacija’’ zajedno išli putem ličnog i poslovnog uspeha.

DA SUMIRAMO

TRAJANJE KURSA: 120 minuta

MESTO ODRŽAVANJA: online

VREME: kurs Vam je dostupan odmah po uplati

CENA: 30 eura

Da biste bili uspešni u svom poslu i napredovali u karijeri, neophodno je da usvojite veštine koje savremeno poslovanje zahteva od svih nas.

Veština rešavanja manipulativnih situacija je centralna tema u komunikacijskim veštinama,

A Vama će pomoći da sa osmehom idete na posao

Prijava na online kurs: Rešite manipulaciju na poslu

Prijavom na kurs dobijate nalog za uplatu putem mejla i dalje instrukcije.