Smart Podcast

 

Stranica na kojoj ćemo se baviti zanimljivim i aktuelnim temama vezanim za savremene poslovne veštine, komunikacijske veštine i sve ono što nam je potrebno na putu do uspeha

Posao koji radim ima puno različitih mogućnosti. Polaznici mojih edukacija, ljudi koji čitaju moj sadržaj, moji saradnici i klijenti znaju da kroz moju priču dobijaju puno korisnih saveta i praktičnih alata kako bi bili uspešni u savremenom poslovnom svetu.

O čemu ćemo pričati kroz videa?

Kroz videa delim sa vama sadržaj koji je pomogao meni, koji koristim i sama  u svom poslovanju, ali koji može biti i vaš saveznik na putu do vašeg uspeha.

Pričamo o aktuelnim temama iz oblasti edukacija, komunikacijskih veština, poslovnih treninga i obuka, o regrutaciji i selekciji zaposlenih, o konkurisanju za određene pozicije, traženju posla, o započinjanju sopstvenog biznisa, o pisanju prodajnog sadržaja, brendingu i ličnom pečatu u poslovanju, ali i svim ostalim korisnim savetima koji su potrebni za uspeh danas.

Pridružite mi se u Smart Podcastu 

I zato vas pozivam da se prijavite na moj YouTube kanal i dobijate obaveštenja o novim videima, kako biste bili u toku i pratili aktuelna dešavanja iz savremenog poslovnog sveta.

Budite deo savremenog poslovnog sveta

Smart Podcast