TEST: PROVERITE KOJE SU KLJUČNE OSOBINE HR ASISTENTA I DA LI JE OVAJ POSAO ZA VAS

Razmišljate da se oprobate u poslu HR asistenta ili se već nalazite na ovoj poziviji i ne znate da li je to parvo mesto za Vas?

Preuzmite ovaj besplatni test i saznajte više o 10 karakteristika koje su potrebne za dobrog HR asistenta, a onda uradite test i proverite koliko su ove osobine razvijene kod Vas I šta je potrebno dodatno da razvijate kako biste bili odličan HR asistent.

Zašto da preuzmete baš ovaj TEST ?

Složićete se: svi žele da dobri u svom poslu – da uče, napreduju, da rade ono što vole, da uživaju u svom poslu sa lakoćom ga obavljaju.

Ako je formalno obrazovanje ono koje Vam daje osnovnu edukaciju, nauči Vas kako stvari generalno funkcionišu, kroz formalno obrazovanje upoznate sistem, naučite teoriju, onda je praktična edukacija i Vaša lična nadogradnja ono što Vam daje zanat u ruke i pruža Vam mogućnost da usvojene veštine i alate upotrebite odmah.

Zato sam kreirala ovaj Test: kako bih vam otkrila 10 osnovnih karakteristika koje su važne da biste postali odličan HR asistent, a odmah uz to je i test, gde možete proveriti koliko je svaka od ovih karakteristika zastupljena kod Vas, koje su Vaše jake strane, šta je to na čemu treba da poradite i možete odmah krenuti sa usavršavanjem ovih veština, a zatim i sa praktičnom primenom i graditi svoju karijeru na poziciji HR asistenta.💰💰💰

Ovaj Test je za vas:

O meni

Ja sam Biljana, dipl. pravnik, trener, edukator i konsultant.
A, treninzi i edukacije su nešto u čemu najviše uživam.

Javnim nastupom, besedništvom, pisanjem bavim se od srednje škole. Na fakultetu sam počela da radim edukacije, a potom sam se toliko pronašla u tome, da su treninzi i edukacije postali moj životni stil.

Kreirala sam desetine programa, radionica treninga i uživam u dizajniranju svih svojih programa, ali i u rezultatima mojih polaznika.

Saradnja sa kompanijama i preduzetnicima naučila me je da fokus stavim na edukaciju ljudi za snalaženje u poslovnom svetu.

LifeLong Learning je princip koji propagiram i kojim se i sama vodim. Moje usavršavanje ne prestaje nikada i zaista jesam ljubirelj kvalitetnih, praktičnih savremenih edukacija iz oblasti komunikacije.

U tom smislu sam stekla zvanje NLP trenera, PCM trenera i coach-a, Points of You facilitaor-a, Identity Compass consultant-a, sertifikovanog Copywritera i diplomiranog pravnika.

Kroz korporative edukacije i treninge, moja saradnje je blisko povezana sa HR menadžerima, pa sam tako došla i do svojih angažmana u HR sektorima različitih kompanija, gde sam angažovana kao konsultant.

Veliki deo programa koji sadrži Škola za HR asistenta radim i sama, jedan deo se nalazi u mojim edukacijama, a kao diplomirani pravnik, koji ovaj posao radi na svakodnevnom nivou (u svojoj firmi i kao konsultant), pravna materija (a posebno radno pravo) mi je izuzetno dobro poznato.

Nakon što sam sve ovo stavila na papir, želeći da napravim novi program edukacije, Škola za HR asistenta je proizašla kao logično rešenje.

Svo znanje koje Vam je potrebno da biste radili kao HR asistent nalazi se na jednom mestu, proizlazi iz ličnog iskustva kroz 17 godina rada i moje celoživotno usavršavanje.

I zato bih volela da ovo znanje, upakovano u Školu za HR asistenta prenesem Vama, kako biste se zaposlili na radnom mestu koje želite, kako biste napredovali u karijeri, kako biste usavršili svoje znanje ukoliko ste na poziciji već zaposleni, ali i kako biste krenuli potpuno novim putem ukoliko želite da promenite svoju karijeru.

Forma za besplatno preuzimanje

Popunite formu kako biste besplatno preuzeli svoj primerak Testa „PROVERITE KOJE SU KLJUČNE OSOBINE HR ASISTENTA I DA LI JE OVAJ POSAO ZA VAS“