DIGITALIZACIJA I VEŠTAČKA INTELIGENCIJA U POSLOVNOJ KOMUNIKACIJI

Jeste li spremni za interesantan, novi, drugačiji i koristan Webinar?

Za 20 godina koliko se bavim komunikacijom uvek sam se trudila da pratim sve ono što je aktuelno i da moja poslovna komunikacija bude na profesionalnom nivou, ali nikada kao danas nije bilo potrebno da uskladite svoju poslovnu komunikaciju sa svim novinama koje nam je doneo savremeni poslovni svet. Shodno tome, često me polaznici, ali i prijatelji, poslovni ljudi u mom okruženju pitaju: Da li će se i na koji način promeniti poslovna komunikacija sa pojavom digitalizacije i veštačke inteligencije? Šta je potrebno da naučimo? Kako ćemo se prilagoditi?

Ovaj webinar je za vas:

Ako ste ikada bili u situaciji da kroz uspešnu poslovnu komunikaciju dođete do svojih ciljeva, ako se nalazite u poslovnom svetu i želite da budete u toku sa svim novinama kada je poslovna komunikacija u pitanju, ako ste na početku svog karijernog putovanja i želite da naučite savremenu poslovnu komunikaciju, ako vam je cilj da unapredite svoje poslovanje, pridružite mi se na Webinaru – ’’Digitalizacija i veštačka inteligencija u poslovnoj komunikaciji’’- gde ću vam odgovoriti baš na ova pitanja.

Za 90 minuta, naučićete šta je to novo u poslovnoj komunikaciji što su donele digitalizacija i veštačka inteligencija, na koji način nam savremeni alati pomažu u poslovnoj komunikaciji i kako da uz pomoć svih savremenih metoda unapredimo svoju poslovnu komunikaciju i budemo u toku sa novinama koje savremeni poslovni svet donosi. Plus: otkriću vam jednu od najvećih tajni uspešnog korišćenja savremenih komunikacijskih alata. I sve to na praktičnim primerima, tako da za vas bude odmah korisno i primenjivo. 

Ako ste ikada prisustvovali bar jednoj mojoj edukaciji, znate već i sami: dobićete upravo ono po šta ste došli, a svakako da će sadržaj biti i više od toga, a moje radionice su uvek praktične i znanje koje dobijete je primenjivo odmah. A ako je ovo prvi put da se susrećete sa mojim radom – postoji samo jedan način da se uverite u prethodno navedenu tvrdnju – dođite na Webinar ’’Digitalizacija i veštačka inteligencija u poslovnoj komunikaciji’’.

I verovatno se sada pitate: KAD, KAKO, GDE I KOLIKO?
🤔

MESTO ODRŽAVANJA:

Uživo, online, putem G-meet aplikacije

DATUM ODRŽAVANJA:

07.3.2024. (četvrtak) od 19h do 20:30h

KAKO DA UČESTVUJETE

Webinar je potpuno BESPLATAN, samo popunite kratku formu u nastavku

Prijavite se

Prijavite se na ovaj besplatni webinar i saznajte više o tome koliko je veština savremene komunikacije značajna za uspeh i kako možete ovu veštinu da savladate i budete pravi lideri savremenog poslovnog sveta.