Hr konsalting

HR konsaltinng kojim se danas bavim je proizašao iz moje dugogodišnje saradnje sa puno različitih HR menadžera i HR timova

Osim iskustva i licenci, HR konsulting je važan deo mog posla, s obzirom da je usko vezan za edukacije i treninge koje radim sa zaposlenima u kompanijama.

Kako bismo imali plan edukacija i razvoja zaposlenih, sa HR službama dogovaram koje edukacije je potrebno sprovesti i u kojim terminima,

HR službe mogu dobiti moju pomoć pri kreiranju godišnjeg plana razvoja zaposlenih i to je nešto na čemu se ozbiljno radi.

Takođe, s obzirom da sam sertifikovana da radim regrutaciju i selekciju i imam odlične alate koje u ovom procesu koristim, ovo je jedna od usluga za koje me HR službe angažuju da uradim zajedno sa njima, ili umesto njih.

Čitav proces sprovođenja zapošljavanja kandidata, od definisanja preferenci potrebnih za određenu poziciju, preko kreiranja teksta konkursa, testa za kandidate, do samog sprovođenja intervjua i predloga izbora kandidata, je posao volim i koji je deo mene. 

Ovaj posao obavljam sa lakoćom i u saradnji sa HR službama vrlo lako dolazimo do odgovarajućih kandidata, na šta sam posebno ponosna.