BESPLATAN
WEBINAR:

Zašto vam je važna komunikacija za uspeh u savremenom poslovnom svetu?

Prijavite se na ovaj besplatni webinar i saznajte više o tome koliko je veština komunikacije značajna za uspeh i kako možete ovu veštinu da savladate i budete pravi lideri savremenog poslovnog sveta.

ZAŠTO DA SE PRIJAVITE NA OVAJ WEBINAR?

Složićete se: za uspeh u savremenom poslovnom svetu potrebne su nam nove veštine i alati, a komunikacija leži u osnovi svih ovih veština. Kada dobro poznajete poslovnu komunikaciju, možete da nadograđujete sve savremene poslovne veštine. A to je put koji vas vodi do uspeha u svetu u kom živimo.

Kako biste imali dobar osnov za ličnu i profesionalnu nadogradnju, krenite od komunikacije.

I zato sam kreirala ovaj webinar, kako biste uvideli koje sve benefite dobijate sa unapređenjem znanja poslovne komunikacije, ali i kako bih vam dala smernice i osnovne alate da odmah krenete sa radom na tome da vaša poslovna komunikacija postane i savremena i efikasna.

Neka ovaj webinar bude prva stepenica na vašem putu ka fenomenalnoj poslovnoj komunikaciji koja će vam doneti samopouzdanje i voditi vas ka uspehu u vašoj karijeri.

Ovaj webinar je za vas:

  • Ukoliko želite da unapredite poslovnu komunikaciju, izgradite samopouzdanje, delujete profesionalno i budete zapaženi u svom poslovnom okruženju
  • Ukoliko želite da ostvarite dobru komunikaciju sa svojim kolegama, saradnicima, menadžerima, klijentima i kreirate dobru poslovnu atmosferu
  • Ukoliko želite da radite na sebi, svom ličnom i profesonalnom razvoju, budete u toku sa veštinama koje su potrebne za uspeh u savremenom poslovnom svetu i razvijate upravo te veštine

Ko sam ja?

Ako se susrećemo prvi put: sa sam Biljana Manić Stojanov, trener i edukator savremenih poslovnih veština. Kreator programa ’’Savremena Poslovna Komunikacija’’.

Kao neko ko se komunikacijom i edukacijom bavi više od dvadeset godina, uz pomoć znanja i velikog iskustva u ovoj oblasti, skraćujem ljudima put do uspeha, tako što ljude poput vas učim kako svoje usavršavanje usmere ka veštinama koje će ih upravo dovesti do sleće stepenice na njihovom karijernom usponu.

Kroz treninge i edukacije u kompanijama, uvidela sam šta je ono što je pojedincima najpotrebnije kako bi unapredili sebe na ličnom i profesionalnom planu.

Moje treninge savremenih poslovnih veština pohađalo je preko 300 zadovoljnih polaznika i zaista sam ponosno na to što radim.

Svoju karijeru posvećujem tome da ljudima pomognem da se usavršavaju u oblasti koja im je potrebna da bi napredovali. I zato kreiram programe koji su korisni i popularni, a istovremeno efikasni i fokusirani na put ka uspehu.
Želela bih da ovim putem i vas uputim ka uspehu.

Popunite kratku formu u nastavku i besplatno se prijavite na webinar ’’Zašto vam je važna komunikacija u savremenom poslovnom svetu’’

Popunite formu kako biste se besplatno prijavili na webinar
"Zašto vam je važna komunikacija u savremenom poslovnom svetu’’

Prijavite se na ovaj besplatni webinar i saznajte više o tome koliko je veština komunikacije značajna za uspeh i kako možete ovu veštinu da savladate i budete pravi lideri savremenog poslovnog sveta.

''Savremena Poslovna Komunikacija''

A, kako biste se detaljno upoznali sa poslovnom komunikacijom i naučili sve ono što Vam je potrebno da biste ovladali ovom veštinom, pridružite mi se na programu ’’Savremena Poslovna Komunikacija’’

Savremena Poslovna Komunikacija