Besplatan vodič ka Vašem biznis planu

SKICIRAJTE SVOJ BIZNIS PLAN

Preuzmite ovaj besplatni Vodič, prođite kroz 15 pitanja i vidite gde se u ovom trenutku nalazite kada je Vaše znanje o biznis planovima u pitanju. A zatim, pročitajte karakteristike svake grupe, vidite u koju grupu spadate na osnovu bodova koje ste dobili i pronađite smernice i savete za naredne korake za svaku grupu. 

A, nakon što uradite test i proverite svoje znanje, imate 10 ključnih segmenata za svaki biznis plan i po pet pitanja za svaki od ovih segmenata.

Kada prođete kroz sva ova pitanja, porazmislite o svom biznisu, napišete odgovore, na kraju ovog rada, imaćete pravu konkretnu skicu svog biznis plana.

Zašto da preuzmete baš ovaj Vodič ka Vašem biznis planu?

Složićete se: kako bi Vaš biznis bio održiv i kako bi napredovao, potrebno je da imate dobru ideju, koju ćete konkretizovati kroz biznis plan – biznis plan Vam u poslovanju pomaže, postavlja temelje Vaše biznis ideje, razrađuje je, ali i daje konkretne akcione korake koje je potrebno preduzeti kako bi se Vaša biznis ideja realizovala. Dobar biznis plan je osnov svakog dobrog poslovanja.

Ako imate ideju koju želite da pretvorite u biznis, da unapredite svoje poslovanje i ostvarujete svoje ciljeve, da više zarađujete i bolje živite, onda je biznis plan prva i osnovna stvar sa kojom se na ovom putu srećete i koji bi bilo odlično da znate da napravite. Jer, da biste došli od ideje do realizacije, potrebno je da imate dobar plan! Bilo da biznis planove pišete za sopstveni biznis, ili za biznise vaših klijenata, ova je jedna od osnovnih savremenih poslovnih veština koja je neophodna za uspeh u poslovnom svetu današnjice.

Zato smo kreirali ovaj: prvo, kako bismo vam pomogli da otkrijete koliko je u ovom trenutku Vaše znanje o biznis planovima, a zatim i da Vam pružimo konkretan alat da kroz 10 osnovnih stavki koje su potrebne za dobar biznis plan, porazmislite o svojoj biznis ideji, prođete kroz pitanja, definišete akcione korake i krenete ka realizaciji svoje biznis ideje. A sve to dovešće vas na put na kom ćete usavršiti svoju veštinu pisanja biznis planova i biti uvek u prilici da definišete I isplanirate svoju novu poslovnu ideju ili napravite biznis plan za svoje klijente.💰💰💰

Ovaj Vodič je za vas:

Vaš predavač i mentor

Zdravko Stojanov – 15 godina iskustva u pripremi i realizaciji EU projekata iz programa prekogranične saradnje Rumunija-Srbija, Mađarska- Srbija, Exchange 3 i Exchange 4, PSO-M programa Kraljevine

Holandije. U organizaciji Ministarstva finansija i ekonomije Vlade Velike Britanije završio „PPP Foundation Class Programme“ London 2013. Pored međunarodnih projekata u toku 15 godina radio i na brojnim projektima finansiranim od strane različitih domaćih izvora finansiranja, Republičke i Pokrajinske Vlade kao i drugih domaćih fondova.

Kroz poslovnu saradnju, konsultacije i edukacije pomogao sam mnogima da dođu do finansijskih sredstava putem dobro napisanih projekata i ciljanog apliciranja na kod odgovarajućih fondova.

Iz svog ovog iskustva kreirao sam svoj program obuke za pisanje projekata i upravljanje projektima, iz kog izdvajam Radionicu za pisanje projekata kao prvi korak u oblasti projektnog menadžmenta i prvi korak u mojoj edukaciji kada su projekti u pitanju.

A s obzirom da se u okviru svakog projekta piše biznis plan, to je bio razlog da uporedo sa projektima počnem da pišem i biznis planove, sada već punih 16 godina.

Otuda i Radionica za pisanje biznis planova, koja vam daje praktično znanje i alate za pisanje biznis planova i na kojoj ćete zajedno sa mnom proći kroz model biznis plana i znati da napišete dobar biznis plan odmah nakon završene Radionice.

A kao prvi korak ka pisanju odličnih biznis planova, kreirao sam ovaj Vodič, kako biste dobili stekli uvid u to- šta je sve potrebno za kreiranje biznis plana I porazmislili o svojoj biznis ideji.

 

👇👇👇

 

Popunite kratku formu u nastavku i  besplatno preuzmete Vodič ka Vašem biznis planu „Skiciraj svoj biznis plan“.

Forma za besplatno preuzimanje

Popunite formu kako biste besplatno preuzeli svoj primerak Vodiča ka Vašem biznis planu „Skicirajte svoj biznis plan“.