BESPLATAN
WEBINAR:

Rešite manipulaciju na poslu 05.10.2023.

Ovaj webinar će Vam dati praktične alate i naučiti Vas kako da se izborite sa manipulatorom u Vašem poslovnom okruženju. Već na samom webinaru ćete uraditi vežbe i znati kako da se postavite prema manipulatoru na poslu. A nakon toga ćete na posao ići sa osmehom

ŠTA TAČNO DOBIJAM NA OVOM WEBINARU?

U mojoj 20 godina dugoj karijeri kada je komunikacija u pitanju, i kroz stotine treninga, edukacija, radionica, najčešće pitanje koje sam čula, glasilo je (a i dalje glasi ):

Kako da se izborim sa nekim ko je manipulator na poslu?

Ako ste ikada imali manipulatora u svom poslovnom okruženju, ako ste sada okruženi manipulatorom na poslu, ako se neko prema Vama ponaša loše, ako osećate da ste izloženi manipulaciji od strane kolege, šefa, klijenta, saradnika, a ne možete tačno da definišete šta je u pitanju,
I ukoliko želite da ovakve odnose razrešite, da se osećate dobro u svom poslovnom okruženju, da stvorite sebi uslove za napredak u karijeri, dođite na ovaj praktičan i koristan webinar koji će Vam dati konkretne savete i alate koje ćete moći da primenite odmah i razrešite odnose koji Vas opterećuju.

OVAJ WEBINAR JE ZA VAS

Ako ste ikada bili u situaciji:

 • Da ste se osećali izmanipulisano na poslu
 • Da ste išli na posao sa osećajem nelagode
 • Da vas je kolega, saradnik, šef slagao
 • Da vas je neko lažno optužio na poslu
 • Da je neko u vašem poslovnom okruženju manipulisao vašim emocijama
 • Da vas je neko u poslovnom okruženju ucenjivao
 • Da vas je neko potcenjivao
 • Da vas je neko ismevao
 •  Da vas je neko ogovarao
 • Da vas je neko omalovažavao

KAKO WEBINAR IZGLEDA I ŠTA ĆETE NAUČITI?

Za 120 minuta (dva sata), naučićete kako da bilo koji deo svog sadržaja najefikasnije unapredite tako da postane vaš najbolji saveznik u povećanju angažmana i prodaje. Plus: otkriću vam jednu od najvećih tajni uspešnog kreiranja sadržaja. I sve to na praktičnim primerima, tako da za vas bude odmah korisno i primenjivo.

Radionica je online, što znači da ćemo raditi preko Zoom-a, uživo, 120 minuta

Dobijate:

 • Dva sata interaktivnog rada sa mnom na temu ’’Rešite manipulaciju na poslu’’
 • Praktične savete i alate koji će Vas uputiti kako da se na pravilan način postavite u komunikaciji sa manipulatorom
 • Radne listove u PDF formatu, sa svim vežbama koje prate program
 • Posebno važno: studija slučaja kroz koju ćete provežbati savete i alate i odmah ih primeniti
 • BONUS: test ’’Proverite da li ste žrtva manipulacije na poslu’’

VAŠ PREDAVAČ I MENTOR

Ja sam Biljana, trener i edukator, copywriter i konsultant.

Savremene poslovne veštine su tema kojom se bavim u svom radu, a treninzi i edukacije su nešto u čemu najviše uživam.

Javnim nastupom, besedništvom, pisanjem bavim se od srednje škole. Na fakultetu sam počela da radim edukacije, a potom sam se toliko pronašla u tome, da su treninzi i edukacije postali moj životni stil.

Kreirala sam desetine programa, radionica treninga (Business English, English For IT Business Communication, Law English, Rezilijentnost na Poslu, Business Canvas Workshop, Savremena Komunikacija za Tinejdžere, Uspešno Rešavanje Konflikata, Stres Menadžment, Leadership Communication…) i uživala u dizajniranju svih svojih programa, ali i u rezultatima svojih polaznika.

Saradnja sa kompanijama i preduzetnicima naučila me je da fokus stavim na edukaciju ljudi za snalaženje u poslovnom svetu.

To je moj cilj i kroz program ’’Rešite manipulaciju na poslu’’, kao i kroz ovaj e-book sa praktičnim i odmah primenjivim alatima.

LifeLong Learning je princip koji propagiram i kojim se i sama vodim. Moje usavršavanje ne prestaje nikada i zaista jesam ljubirelj kvalitetnih, praktičnih savremenih edukacija iz oblasti komunikacije.

U tom smislu sam stekla zvanje NLP trenera, PCM trenera i coach-a, Points of You facilitaor-a, Identity Compass consultant-a, sertifikovanog Copywritera i diplomiranog pravnika.

Svesna sam značaja komunikacije u svim sferama naših života, kao i značaja veštine komunikacije u poslovnom životu i na putu uspeha.

Zbog toga sam tu, kako bismo kroz webinar ’’Rešite manipulaciju na poslu’’, zajedno krenuli putem ličnog i poslovnog uspeha.

INFORMACIJE O WEBINARU

DATUM ODRŽAVANJA: 05.oktobar

VREME ODRŽAVANJA: 19-21h

CENA: 20 eura

NAČIN PRIJAVE: popunite kratku formu u nastavku i stiže Vam mail sa uputsvom za uplatu.
Nakon izvršene uplate šaljemo Vam link putem kog se priključujete na webinar.

FORMA ZA PRIJAVU

Popunite formu kako biste se prijavili na webinar  „Rešite manipulaciju na poslu’’

BESPLATAN
WEBINAR:

Rešite manipulaciju na poslu 05.10.2023.