Business English Textbook:

KAKO DA STEKNETE SAMOPOUZDANJE I UNAPREDITE SVOJU KARIJERU

Preuzmite ovaj besplatan E-book i prođite kroz 3 fenomenalne lekcije, sa puno materijala za rad, koje će vam pomoći da unapredite svoj Business English vokabular, da usvojite najvažnije fraze i izraze, ali i dati vam konkretne alate i savete za poslovne situacije u kojima se svakodnevno nalazite.

Pristajem da Biljana koristi moje gore navedene podatke za prijavu na radionicu i dalju komunikaciju, a u skladu sa  Politikom privatnosti

Zašto da preuzmete baš ovaj Business English Text-book?

Složićete se: znanje poslovnog engleskog jezika olakšava poslovanje, daje osećaj moći, slobode, donosi vam više uticaja i uspeha i- pomaže da napredujete u karijeri.

Ako je su savremene poslovne veštine osnov za uspeh u poslovnom svetu današnice, onda je Business English kao jedna od najvažnijih savremenih poslovnih veština, nešto što nas sigurno vodi do uspeha!

Zato sam kreirala ovaj Business English Text-book: kako bih vam otkrila fenomenalne, praktične i korisne teme koje radimo na kursu i pomogla vam da kroz ove tekstove sami shvatite koliko je Business English interesantan i koliko samopoudanja može da vam donese, a samopouzdanje u poslovnom okruženju vas vodi do napretka u poslu kojim se bavite. To je cilj, zar ne?

Ovaj E-book je za vas:

Ko sam ja?

Engleskim jezikom bavim se od kada znam za sebe. Počela sam da učim sa tri godine, što je u ’’ono’’ vreme bilo neuobičajeno, a za mene potpuno prirodno, jer mi išlo lako i usvajala sam engleski jezik gradeći ga na najboljim osnovama. Imala sam divnu profesoricu, tetka Anu, koju je ceo Grad znao, jer je bila ekscentrično obučena, suštinska dama i intelektualac. Birala je decu sa kojom je radila, a ja sam se osećala povlašćeno i upijala znanje od tetka Ane.

Danas mogu da kažem da u ovom trenutku imam preko 20 godina iskustva u predavanju engleskog jezika, sa polaznicima raznih nivoa, uzrasta, oblasti za koje im je engleski jezik bio potreban.

Sa ponosom ističem da je moj Business English program prošlo više od 200 zadovoljnih polaznika, a na čekanju imam još polaznika kojima se radujem.

Business English program radim sa zaposlenima u kompanijama, ali i sa pojedincima (iako sve manje vremena za individualne časove imam) i pokazao se kao izuzetno efikasan i praktičan. Predavanja su interaktivna i zabavna, a atmosfera radna i pozitivna.

I sve ovo vezano je za moj trenerski posao, kojim se bavim dugi niz godina, a komunikacijske veštine, posebno veštine poslovne komunikacije su moja najuža specijalnost. Ovo je posao koji neizmerno volim i u kom uživam i ta dobra energija se oseća na mojim treninzima i readionicama.

Jedva čekam Zimski Kamp, gde ćemo imati priliku da radimo dok uživamo u toplom domu, uz miris stoplog čaja i zimsku idilu.

A, pre samog Zimskog Kampa, pripremila sam vam ovaj fenomenalni Text-book, kroz koji ćete se upoznati sa temama i osnovnim načinom rad ana mojim kursevima. 

Text-book je kreiran sa pažljivo napisanim tekstovima, kako biste tokom zimskih praznika mogli da radite na sebi, da skuvate topli napitak i čitate. Pripremite svesku i olovku, jer nakon svakog teksta imate sumiranje, koje zahteva da pišete, da koristite reči iz teksta, ali i da prođete niz korisnih stvari koje su vam potrebne za svakodnevno poslovanje.

Moj cilj sa ovim Text-book-om jeste da uživate u radu i da ovo zimsko vreme iskoristite radeći na sebi i unapređenju svojih veština.

👇👇👇

Popunite kratku formu u nastavku i besplatno preuzmete Business English Text-book

Forma za besplatno preuzimanje

Popunite formu kako biste besplatno preuzeli svoj primerak Business English Text-book-a